Karađorđev put 81

24000 Subotica

024 546 385

Faks: 024 546 580

Ponedeljak - Petak: 8h - 19h

Subota: 8h - 14h

GROHE BLUE HOME DUO KUHINJSKI SISTEM

Dobrodošli u GROHE Blue Home Duo sistem – klasičnu kuhinjsku slavinu koja takođe pruža ukusnu filtriranu, ohlađenu ili gaziranu vodu.

GROHE Blue Home Duo slavina nudi ekološki prihvatljivu, praktičnu alternativu – sistem filtera u vašem domu. GROHE Blue Home Duo početni komplet ima sve što vam je potrebno za uživanje u filtriranoj, ohlađenoj ili gaziranoj vodi. Možete čak odabrati penušavu ili polu-penušavu opciju.

Svakako sa Blue Home Duo slavinom dobijate i sve prednosti klasične GROHE kuhinjske slavine.

Komplet kombinuje GROHE Blue slavinu sa jednom polugom i niskoenergetski kućni hladnjak, koji sadrži filter i CO2 bocu za karbonizaciju. Jedinica za hlađenje se uklapa u bilo koji ormar širine preko 30 cm, a filter i bocu CO2 od 425 g je veoma lako menjati.

Elegantan izliv u obliku slova L i tanko telo kriju odvojene unutrašnje kanale za vodu za filtriranu i nefiltriranu vodu.

Ručka poluge obezbeđuje standardnu vodu za pranje, a pritiskom osvetljeno LED dugme aktivirate funkciju filtera, hlađenja ili gašenja. Lak je za korišćenje kao i vaš pametni telefon, a LED ekran će vas obavestiti kada da promenite kertridž.

Napravljena sa GROHE-ovim izrazito elegantnim linijama, ova monoblok kuhinjska mešalica takođe ima blistavu hromiranu Starlight završnu obradu i izdržljiv SilkMove unutrašnji mehanizam za lako rukovanje.

Osim toga, bez potrebe za spoljnim cevovodima i sve što je u kompletu spremno za rad, potrebno je samo 30 minuta za instalaciju!