Karađorđev put 81

24000 Subotica

024 546 385

Faks: 024 546 580

Ponedeljak - Petak: 8h - 19h

Subota: 8h - 14h

Tera Keramika d.o.o.

Tera Keramika je osnovana 2009. godine sa vizijom i željom da omogući svima da lako ostvare svoje kreativne ideje u uređenju i ulepšavanju stambenih i komercijalnih prostora. Odlikuje nas dugogodišnje iskustvo u prodaji, projektovanju i osmišljavanju ambijenata različitih dizajnerskih stilova sa posebnim akcentom na kvalitet proizvoda i usluga.

Osnovna ideja bila je ponuditi klijentima što veći broj različitih keramičkih i granitnih pločica, gde se ta ideja ubrzo pretvorila u ozbiljne izazove, koji su se nizali svakodnevno.

Danas, uz jaku želju, upornost i istrajnost, uspeli smo da savladamo izazove i transformišemo ideje u dela. Izgradili smo čvrste temelje za današnje uspehe koje nižemo iz dana u dan.

Umetnost nije raditi fantastične stvari, umetnost je kada fantastično radimo da bismo postigli dobre rezultate.

ČIME RASPOLAŽEMO

Tera Keramiku odlikuje odlična kombinacija modernih i klasičnih pločica vrhunskog kvaliteta najpoznatijih stranih svetski poznatih i domaćih proizvodjača. U našem Salonu osim keramičkih pločica možete pronaći široku ponudu iz kategorije sanitarije, kupatilskog nameštaje, opreme za kupatila takodje poznatih svetskih i domaćih brendova.

Uvozimo keramičke pločice iz nekoliko evropskih zemalja. Posedujemo visoke lagere što mnogo pomaže kupcima da u kratkom roku završe svoje planirane radove.

Magacin i logistika timskim radom doprinose u dobroj organizaciji i brzoj isporuci kupcima.

Veleprodaja je dostupna svim pravnim licima i kao sastavni deo naše kompanije, mnogo doprinosi u razvoju celokupnog poslovanja.

VIZIJA

U našem salonu doživećete pravu inspiraciju i transformaciju u domenu kreativnosti. Uz pomoć svetskih brendova, renomiranih proizvođača keramike, sanitarije i svih potrebnih precizno biranih detalja za vaš prostor, garantujemo vam brzo i lako realizovanje svojih ideja.

Spajamo naše dugogodišnje iskustvo sa vizijom našeg klijenta da obezbedimo okruženje koje je kreativno i udobno za život.

Timski rad nikada ne bi bio ovoliko uspešan da nam podršku u svim projektima ne pružaju naši dobavljači sa kojima dugi niz godina gradimo izuzetno kvalitetne odnose.

                                        Sve ovo razlozi su zbog kojih nikada nećemo stati.

CILJ

Dugogodišnjim radom, pažljivim slušanjem naših klijenata, trudili smo se i nastavićemo da se trudimo da obezbedimo najfiniju, najkvalitetniju, najraznovrsniju ponudu, za vas i vaše ideje.

Danas, zahvaljujući VAMA, našem timu, uspeli smo i ne zaustavljamo se da pretvaramo snove u realnost, usrećujemo mnogo domaćinstava, da lepo pretvorimo u još lepše, da ništa postane nešto.

Stvarajmo zajedno.

PARTNERI

Dokazani uspeh Tera Keramike proizilazi iz saradnje sa mnoštvom naistaknutijih svetskih i domaćih brendova : 

Marazzi, Cersanit, Grohe, Hansgrohe, Huppe, Geberit, Hatria, Jika, Laufen, Vitra, Kolpa san, Diplon, Valvex, Baldocer, Emigres, Piemme, Vives, Minotti, Ceresit, Velux kao i sa domaćim proizvođačima Keramika Kanjiža, Zorka Šabac, Toza Marković Kikinda, Polyagram, Rosan i mnogi drugi.

Proizvodi renomiranih brendova

Telefon

024 546 385

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 8h - 20h
Subota: 8h - 13h

Adresa

Karađorđev put 81, Subotica.