Karađorđev put 81

24000 Subotica

024 546 385

Faks: 024 546 580

Ponedeljak - Petak: 8h - 19h

Subota: 8h - 14h

Hansgrohe čarolija tuširanja

GRANDIOZNI TUŠEVI

Ako volite da razmišljate široko, naći ćete savršeno rešenje u jednom od naših tuš sistema. Hansgrohe tuš sistemi se sastoje od gornjeg i ručnog tuša, koji su međusobno povezani preko šine.

Za dodatnu udobnost možete nabaviti i varijante sa ugrađenom slavinom sa jednom polugom ili termostatskom mešalicom. Višemlazni nadglavni tuševi sa efektom masaže pretvaraju tuš u spa centar za svakodnevno osećanje. Jednostavno instalirajte na postojeće zidne veze i idete dalje.

Planirate li potpuno novo kupatilo? Ako je tako, vaša mašta je zaista jedino ograničenje. Kada su u pitanju hansgrohe nadzemni tuševi, možete birati između velikog broja dizajna i veličina. Doživite uživanje na bazi vode na potpuno novom nivou i uživajte u umirujućoj kiši tuša.

Naši nadzemni tuševi mogu da se instaliraju na različite načine: bilo na zid preko tuš-krake, gledajući odozgo ili u celini ugrađeni u plafon.

Postoji odgovarajući pribor za sve: creva za tuširanje, praktične police ili ručke.

Pređite na najviše standarde: dizajnerske termostatske mešalice za tuširanje koje su jednostavne za upotrebu. Kada imate tehnologiju koja je nevidljiva, dizajn koji je savršeno integrisan u zid i impresivnu upotrebljivost, mi ovo zovemo RainSelect.

Sa ovim inovativnim dizajnerskim termostatskim mikserom za sofisticirano uživanje u tuširanju, prelazite na neistraženu teritoriju u kupatilu. Tanka silueta, visokokvalitetna završna obrada površine i formalna elegancija daju RainSelect-u karakter strukturiranja prostora.

Inovativna Select tehnologija nudi novu vrstu korisničkog iskustva: koristite velika dugmad za upravljanje za intuitivno upravljanje dva i više izvora vode, pritiskom na dugme. Zadovoljite svoje zahteve dizajna sa tri različite površinske obrade: u beloj, crnoj i hromiranoj boji.