Karađorđev put 81

24000 Subotica

024 546 385

Faks: 024 546 580

Ponedeljak - Petak: 8h - 19h

Subota: 8h - 14h

CERESIT fug masa CE 43

1.660,00 rsd

Ekstra otporna, fleksibilna fug masa za visokofrekventne i vlažne prostore, 2kg kantica

Brend:

Pakovanje:

Raspoloživost:

Zemlja porekla:

Šifra proizvoda: CE 43 2/1

Opis

Fug masa se proizvodi u nekoliko boja : BELA, SIVA, ANTRACIT i BAHAMA

KARAKTERISTIKE
– Vodoodbojna i fleksibilna
– Otporna na ogrebotine i prašinu
– Pogodna za bazene i površine pod stalnim uticajem vode
– Za često prohodne prostore
– Za spoljašnju i unutrašnju upotrebu

Vodoodbojna, visoko fleksibilna masa za fugovanje mozaika, keramičkih, staklenih, kamenih horizontalnih i vertikalnih pločica.
Širina fugovanja 2-20mm. Zahvaljujući posebnim aditivima ove fug mase odbijaju kapi vode i istovremeno sprečavaju prljanje fuge, što ga čini posebno pogodnim za fugovanje keramike u kuhinjama, kupatilima, tuš kabinama, bazenima, saunama, kupatilima i toaletima, ostavama i slično.
Primenljiva i u zatvorenim, često prohodnim prostorima kao što su supermarketi, šoping centri, koridori, komunikacijske zone i slično.
Posebno je pogodna za fugovanje keramike koja je zalepljena na deformabilnim površinama: sistemi sa podnim grejanjem, iverica, gips-karton table, terase i balkoni.

Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.