Karađorđev put 81

24000 Subotica

024 546 385

Faks: 024 546 580

Ponedeljak - Petak: 8h - 20h

Subota: 8h - 14h

CERESIT premaz za neupijajuće podloge CN 94

800,00 rsd

Specijalan osnovni premaz za pouzdano lepljenje masa za nivelaciju, keramike i prirodnog kamena na kritičnim površinama 1,0lit

Brend:

Pakovanje:

Raspoloživost:

Zemlja porekla:

Šifra proizvoda: CN 94

Opis

KARAKTERISTIKE
– Za primenu: „pločica na pločicu“
– Obojene i neobojene drvene podloge (iverica, OSB, drvene ploče)
– Za upijajuće i neupijajuće podloge
– Visoka vezivna moć
– Brzo sušenje
– Vrlo visoko prianjanje
– Za nanošenje na OSB ploče
– Mogućnost razređivanja vodom i do 1:3
– Izuzetan za vertikalne podloge

Napravljen je za osnovno premazivanje podloga u unutrašnjim i spoljašnjim prostorima pre postavljanja samonivelišućih masa, reparacionih masa, lepkova za keramičke i kamene pločice.
Formulacija se posebno preporučuje za kritične podloge (samo unutra) kao što su: keramičke pločice, disperzijski i epoksidni premazi.
Proizvod jača površinu podloge i poboljšava prianjanje za podlogu.
Može se naneti na anhidridne, cementne i mastik asfaltne estrihe, montažne elemente estriha (npr. podne vlaknaste gipsane ploče), beton, uključujući vakuum beton, obojene i nebojene drvene podloge (iverice, ploče), samonivelišuće mase, postojeće keramičke i kamene pločice, cement, cementno-krečni i krečni malter, gips i podloge od gas betona.

Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.