Karađorđev put 81

24000 Subotica

024 546 385

Faks: 024 546 580

Ponedeljak - Petak: 8h - 19h

Subota: 8h - 14h

Velux prozori

U raznovrsnoj ponudi našeg salona, osim keramike, sanitarije i ostale opreme potrebne za uređenje vašeg životnog prostora, možete potražiti pomoć kod naših prodavaca u salonu, kada su u pitanju krovni prozori renomiranog proizvođača brenda VELUX.

Tera Keramika je jedan od ovlašćenih zastupnika na teritoriji Subotice za Velux i raspolažemo sa mogućnostima koje nama pruža Velux kao partner.

Osim gotovo kompletne ponude Velux proizvoda, možemo vas povezati sa ovlašćenim majstorom koji je licenciran od strane Velux-a, jer je prošao obuku za ugradnju i montažu.

Katalog proizvoda sa preporučenim cenama za 2023. godinu, možete pogledati OVDE

O kompaniji VELUX 

Već više od 80 godina, VELUX grupa stvara bolje unutrašnje okruženje unoseći dnevnu svetlost i svež vazduh u domove i druge zgrade širom sveta. VELUX grupa je osnovana u Danskoj i danas je međunarodna kompanija sa prisustvom u više od 36 zemalja. 

VELUX Srbija doo je uvoznik i distributer VELUX krovnih prozora, opšivki i opreme za zaštitu od sunca i toplote na tržištu Srbije, Crne Gore i Makedonije. 

VELUX Srbija doo posluje na teritoriji Srbije od 1997. godine, dok na druga dva tržišta svoje prodajne aktivnosti obavlja u poslednjih nekoliko godina.